Zeven legpatronen die een bredere kijk geven op je gevoel, je handelen, je gezondheid en je inzichten.

1. Het Chakra legpatroon, 10-kaart. Geeft inzicht in jezelf of een andere persoon met betrekking tot elementen van lichamelijke en geestelijke gezondheid.

2. De Kabbelistische Kruismethode, 13-kaart.  Het legpatroon geeft inzicht in omstandigheden in verleden, heden en toekomst te samen met de opvattingen en houding van andere betrokkenen.

3. Het Kruis van Bestemming, 13-kaart.  Het legpatroon geeft kennis over jezelf of over een ander.  Geeft inzicht in motivaties, mogelijkheden en belemmeringen.

4. Het Ankh legpatroon. 10-kaart. Deze legging geeft inzicht in de ontwikkeling van je levenskracht. instinctieve vaardigheden, mogelijkheden, motivaties.

5. Het Geheim van de Hoge Priesters. 9-kaart. Het legpatroon geeft inzicht in diverse invloeden van jezelf in relatie tot mensen uit je omgeving.

6. Jouw zesde Zintuig. 2-kaart.  Als je in de media iets ernstigs leest of hoort, pak dan twee symbolonkaarten en vraag je af wat de dadermotieven zijn.

7. Een ontdekkingsreis. 12-kaart.  Hoe groot is de blinde vlek van kinderen ten opzichte van hun ouders na het verlaten van het ouderlijk huis?