Cursussen

Volledige cursus - Tarot & Astrologie

Symbolon Tarot en Symbolon Astrologie komen nu binnen ieders handbereik door middel van internetcursussen. Er is met name aandacht besteed aan de toegankelijkheid en de overzichtelijkheid van de cursus. Deze cursussen worden door de schrijvers per module ondersteund door middel van e-mail. Ook is er bij het eind van elke les op de website een aantal meerkeuzevragen te beantwoorden.


Elke module kost €45,-. De twee modules gezamenlijk kosten €75,- een korting van € 15,-. Lees meer over de algemene opzet van de cursus. Nadat je de cursus hebt aangeschaft, kun je gebruik maken van een aantal meerkeuzevragen op deze site om te beoordelen of je je de lesstof hebt eigen gemaakt. Na afronding van de laatste les krijg je het certificaat toegestuurd. De cursus gaat er van uit dat je al enigszins hebt kennisgemaakt met Symbolon en dat je beschikt over de kaarten en de relevante boeken. Mocht dat nu niet zo zijn, dan kun je deze met een speciale kortingsbon die recht geeft op 25% korting alsnog kopen na aanschaf van de cursus. Meer details zijn te lezen in de cursusinstructie - hier wordt precies uitgelegd hoe e.e.a. op de site werkt.

€75.00

Onze extra's

Vertaalde boeken

Er zijn een drietal boeken vanuit het Duits naar het Nederlands vertaald. In de eerste plaats is dat het basisboek over de Symbolonkaarten: Symbolon - Het Spel der Herinneringen. Voor diegenen die dieper geintersseerd zijn in de Astrologische kant van de kaarten ie er het boek: Symbolon werkboek met de Symbolon Mandala. Tenslotte is een boek voor professionals dat betrekking heeft op de Symbolon Partnerschapskaarten.

Lees meer ..

Symbolon in Nederland