Symbolon - Partnerschap

http://schema.org/InStock
Productcode: BK04
Beschikbaarheid: Op voorraad
Gewicht: 100.00g
Afmetingen: 28.50cm x 12.50cm x 4.50cm

Prijs: €125.00
Exclusief BTW: €114.68

Het nieuwste kaartspel van Heidemarie en Peter Orban is in Duitsland al ruim een decennium te koop en is nu ook in een Nederlandstalige versie beschikbaar.

Het gaat om het Partnerschapsthema.

Gedurende vele jaren hebben de auteurs circa 3000 motieven uit de symbolische schilderkunst van de 19e eeuw verzameld, hoofdzakelijk in de sfeer van de prerafaëlieten.
Deze motieven zijn naar aanleiding van de therapie-ervaringen toebedeeld aan het thema van het Partnerschap. Het resultaat is een spel geworden met 50 kleurige kaarten (49 speelkaarten en een soort joker). De kaarten zijn wezenlijk groter dan de Symbolon kaarten zodat de voorstellingen beter tot hun recht komen. Zij hebben de grootte van de grootste Crowley-deck: 9,5 bij 14 cm.

Dit spel is zeer eenvoudig te hanteren: men stelt een vraag in het kader van het thema van het Partnerschap en trekt één kaart. That's it. Natuurlijk is er bij elke kaart een omvangrijke tekst aanwezig die de symboliek van het beeld toelicht en het betreffende thema waarvoor degene die de kaart trok zich heeft geplaatst op een dusdanige manier wordt aangeboden dat men op zijn probleem en op mogelijke oplossingen gewezen wordt.

Er is een zeer omvangrijk handboek aanwezig dat, naast een kleurenafdruk van de kaarten, uitleg geeft - op dezelfde manier als in het Symbolon boek 'Het Spel der Herinneringen' - over het thema van de kaart als over het probleem en de mogelijke oplossing.

Boek, CD en kaarten zijn niet in de boekhandel verkrijgbaar.

In tegenstelling tot alle andere kaartspellen is dit deck niet bedoeld voor de eindgebruiker. Deze zou in de verleiding komen om, in het bezit van de Partnerschapskaarten, alsmaar kaarten te trekken. Daarvoor zijn de consequenties van het thema te indringend.

Dit spel is voor (aankomende) professionals. Voor coaches, adviseurs, gezondheidswerkers, therapeuten, astrologen, artsen (en iedereen die wil gaan werken in één van deze beroepen), iedereen dus die deze beroepsmatig wil gaan gebruiken. Het zal dan ook niet in de vrije handel te verkijgen zijn, maar alleen via ons. Gezien de prijs wordt er ook slechts een kleine oplage aangemaakt.

Update 2023: de CD is inmiddels vervangen door een ZIP-file die u na aanschaf kunt downloaden.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
Verificatie code *

Please enter the text you see in the image in the text box for captcha validation

Facebook commentaar